diumenge, 4 d’octubre del 2015

Productes Bio en París.

Productes Bio en París.

Cadena de produtes Bio i de proximitat
Mentre a ca nostra hem de recòrrer a llocs especialitzats - i no els hi ha massa- per poder comprar productes Bio, a la capital de la França, la cosa és prou diferent. Este estiu hem estat de viatge i ho hem pogut comprovar de primera, cert és que París no és només una capital europea.

En quant a botigues o supermercats dedicats podem trobar-ne moltes més, fins i tot alguna cadena de supermercats per a la venda de productes exclusivament ecològics i de proximitat com és Naturalia, a banda de comerços menuts. 

Però no només els comerços especialitzats ens ofereixen productes amb l'etiqueta europea que ens assegura el compliment escrupulós de la normativa que regula l'agricultura ecològia certificada arreu de la Unió...


Productes BIO en supermercats

A les altres botigues i supermercats no espcialitzats també inclouen una gran oferta de productes alimentaris bio: llet, sucs, cereals, iogurts...  s'hi troben barrejats amb altres productes provinents de la ramaderia i agricultura convencionals, a les prestatgeries sense que el preu siga necessàriament molt més car.

  
I a la restauració també podem trobar a les cartes dels restaurants el terme Bio al costat d'algun plat o ingredient. 
Ens va cridar l'atenció de forma especial que en una cadena com  Mc Donalds el menú infantil duguera un postre BIO


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada